Skip to content
U bent hier: Home Productieproces
Productieproces PDF Print E-mail

 

Onderscheidend door unieke samenstelling beton en wijze van produceren.

Betonkeuken.nl besteedt veel aandacht aan het beton. Door continu verbeteren van de samenstelling, werken we vandaag de dag met een zeer hoge sterkte materiaal. Het voordeel van deze enorme sterkte laat zich pas echt goed zien bij enorme keukeneilanden; een bladdikte van slechts 30mm is namelijk al voldoende voor een formaat van maar liefst 3400 x 1300mm!

Alle werkbladen worden overigens “onderste- boven” geproduceerd, zodat zelfs de fijnste betondeeltjes zich in iedere hoek van de mal nestelen. Luchtbellen komen daardoor minimaal voor in het materiaal, wel zo hygiënisch.

De Betonkeuken.nl -werkbladen worden Prefab geproduceerd, dus geen betonverwerking op locatie. Door te produceren in een vaste omgeving en volgens een gestandaardiseerde productiemethode, wordt constant topkwaliteit gegarandeerd, keer op keer.

Maatvoeringen worden door onze vakmensen nauwkeurig gecontroleerd, met grote zorg overgenomen vanaf tekening en met een tolerantie van slechts ± 2mm omgetoverd tot de mooiste betonnen keukenbladen op maat.