Skip to content
U bent hier: Home Onderhoud en reiniging
Onderhoud en reiniging PDF Print E-mail

 

Eenvoudig te reinigen na het koken.

Het uitgebalanceerde betonmengsel van fijne traditionele grondstoffen met hightech hulpstoffen, resulteert in een hard betonsteen dat zeer goed geschikt is voor dagelijks gebruik. Minimale vlekvorming als gevolg van een impregneerbehandeling in combinatie met naleving van de onderhoudsadviezen.

De Betonkeuken.nl -werkbladen mag u enkel reinigen met natuurlijke Groene Zeep. Andere synthetische schoonmaakmiddelen kunnen schade aanrichten. Het gebruik van de Groene Zeep zorgt uiteindelijk voor een zachte glans en een makkelijk te reinigen werkblad. Bij snij- werkzaamheden raden we u altijd aan een snijplank te gebruiken, evenals onderzetters bij hete pannen.

Bij levering van de Betonkeuken.nl -werkbladen zijn de bladen voorzien van een transparante coating. Deze dient u minimaal eenmaal per jaar met een doek opnieuw aan te brengen. Dit zorgt voor een afsluiting van de poriĆ«n, waardoor vocht, vet en vuil in sterk verminderde mate het blad kunnen intrekken en het blad goed schoon te houden is. Daarmee beschermt u het betonsteen het beste. U ontvangt standaard 1 liter coating bij uw Betonkeuken.nl -werkblad. U kunt de steen- coating later altijd nabestellen.